Seikkailijat Kapteeninkalliolla

Lähdimme lauantaina 22.9. yöretkelle Kapteeninkalliolle. Mukaan lähti kultakalaliitolaisia ja tornaadoita. Leiripaikalla oli keittokatos, laavu, sauna ja paikkoja puolijoukkueteltalle. Leiriläisistä nukkui riippumatossa, laavussa tai teltassa.
Viikonlopun erikoisena oli leijuvateltta joka oli kiinnitetty puihin.

Saunoimme illalla kuutamo yössä. Sauna oli rakennettu kallionkoloon. Emme saaneet saunaa kunnolla lämpimäksi polttopuiden vähäisyyden  vuoksi, joten saunoimme hieman viileässä saunassa. Yksi urhea partiolainen kävi pulahtamassa järvessä, muut veteen uskaltautuneet tyytyivät kahlailuun :)

Letut olivat hyviä nuotiolla paistettuna.

Toisena päivänä saimme suunistus- ja pelastustehtävän koska Jarkko onnistui loukkaamaan itsensä. Kun saavuimme paikalle sidoimme hänen nilkan siteellä.

Samana päivänä kun Jarkko loukkasi itsensä saimme tehdä itse lounaan vihanneksista ja nakeista.