Talvileiri 2019

Olimme talvileirillä 15.-17.3. Mukaan leirille oli lähtenyt 24 eri-ikäistä partiolaista. Kultakalaliitto ryhmästä oli 4 seikkailijaa. Ensinmäisenä iltana Mikko ja pari reipasta partiolaista sahasivat avannon, jossa myöhemmin jotkut kävivät pulahtamassa. Kaikkein vanhimmat partiolaiset nukkuivat laavussa, jossa oli joidenkin mielestä kylmä. Seuraavana aamuna heräsimme pillin vihellykseen. Söimme aamupalan ja aloimme pilkkomaan perunoita ja porkkanoita sekä tomaatteja, jotka kuivasimme saunassa jauhelihan ja yrttien kera. Tämän jälkeen pääsimme nauttimaan hurjista vauhdeista napakelkan kyydissä, jonka Mikko oli rakentanut.

Rakensimme myös retkituolin istuinosaa lukuunottamatta, sillä alkuperäisen suunnitelman mukainen istuinosa ei kestänyt. Suuntasimme Jarkon johdolla pelaamaan norsupalloa lä’heiseen metsään. (Joukkueemme voitti.) Tämän jälkeen koitti vapaa-aika, jonka monet viettivät korttia pelaten, Repeä silittäen tai jotain muuta puuhaten.

Illalla saimme nauttia herkullisista letuista mansikkohillon, kermavaahdon ja persikoiden kera. Kun kaikkien mahat olivat täynnä, monet suuntasivat saunaan ja avantoon.

Toisen yön saimme nukkua sisällä lämpimässä. Aamulla pian heräämisen jälkeen söimme aamiaista. Aamiaisen jälkeen teimme kukin vähän mitäkin. Äkkiä koitti viimeisen ehtoollisen aika leirillämme.

Leiri huipentui ilmaisiin karkkeihin ja pillimehuihin.

Saara, Jenna ja Vili, Kultakalaliitto