Ilves19: KITT

KITT – ketään ei jätetä, jäätikkö sulaa.

KITT (Koko Ikäkauden Tarpoja Tapaaminen) päivänä pohdittiin arvoja ja ihanteita partion, yhteiskunnan ja ympäristön näkökulmista.

Ensimmäisenä tehtävänä oli kirjain viesti, jossa jonossa toisten selkiin kirjoittaen viestitettiin kirjaimia satunnaisessa järjestyksessä. Kirjaimista piti muodostaa päivän teeman mukainen lause KETÄÄN EI JÄTETÄ.

Kuva: Päivi Kaste

Arvokeskustelut osoittautuvat tarpoja ikäisille haastaviksi, mutta toki mielipiteitä löytyi ja hieman keskusteluakin saatiin aikaiseksi.

Iltapäiväksi vartio teki matkasopimuksen, jossa sovittiin iltapäiväksi säännöt joiden mukaan kuljettiin Seppo.io palvelun opastamana pitkin leirialuetta kuljettaen jääpala pussia mukana – tavoitteena oli kuljettaa jäitä ainakin puolitoista tuntia +30 asteen helteessä. Kultikset ja moni muukin vartio sai pakattua jäät kylmälaukkuun istunalustan ja vesipullo kanssa niin ettei se sulanut matkan aikana.

Matkan aikana vartio suoritti useita tehtäviä, esimerkiksi bongattiin mahdollisimman monta lippukuntaa ja kuvattiin niiden huivit.

Yllätysohjelma oli tubettajien vierailu, joita pääsi näkemään pienemmällä ohjelmalavalla.

Kuva: Vili Kervinen
Kuva: Vili Kervinen

Seuraava: Ilves19: Vierailupäivä