Tarpojien syyshaikki KOITTO 2019

Tarpojien Koitolle (NoEr, PiPo ja SaVa) ilmoittautui 50 osallistujaa, joten perjantai illan pimetessä metsään tarpoi pitkä jono tarpojia vartionjohtajiensa ohjaamina. Perjantaillan osuus oli noin kilometrin mittainen suunnistus pimeässä ja soisessa metsässä. Kengäsvarsien mittaa koiteltiin monessa kohtaa. Leiripaikalla Hirvilammen rannalla laitettiin teltat pystyyn ja valmistettiin iltapalaa.

Klikkaa kuvia niin näet ne isompana & kokonaan.

Lauantaina aamupalan jälkeen vartiot lähetettiin yksi kerrallaan suunnistamaan yhden välietapin kautta lounaspaikalle, jossa jokainen vartio laittoi suunnittelmansa lounaan vartionjohtaijiensa kanssa.

Kalliojärven rannalla vietetyn lounastaon jälkeen vartio suunnistivat huokauskallion kautta seuraavan yön leiripaikalle huuhkajavuorelle, joka on nokian korkein kohta.

Lauantai illalle oli hankittu maanomistajalta lupa nuotiopaikalle huuhkajavuoren alueelle. Iltanuotio ja lupauksenanto paikka oli tarkoitus tehdä huuhkajavuorelle, mutta päätimme kuitenkin säästää maastoa ja nuotipaikka kasattiin metsäautotien levikkeelle. Nuotion äärella vartiot valmistivat iltapalansa. Johtajisto paisto nuotipannulla pannukakkuja.

Kultakalaliiton iltapalaksi valmistui omenakaurapaiston ja vaniljakastike
Johtajistolle paistettiin nuotiopannulla pannukakkuja
Tarpojien lupaukseanto. Kuva: Jussi Järvinen

Ryhmä kasassa sunnuntai aamuna, valmiina viimeiselle etepille.
Kuva on otettu nuotiopaikalla, löydätkö kuvasta kohdan jossa nuotiomme oli?