Amazing Pirkanmaa!

Tarpojien yhteiskuntarpon majakkana järjestettiin Nokian lippukuntien yhteinen Amazing Pirkanmaa tapahtuma. Noin 50 tarpojaa / vartionjohtajaa lähti Nokian keskustasta vinkin ”Huojuva – 25 kerros” perusteella kohti Tampereen keskustaa, jossa paluulippujen hankinnan jälkeen käytiin katsomassa Tamperetta hieman korkeammalta.

Rastilta vartion piti nähdä partion pisaralippu, jonka luokse päästyään vartiot saivat vinkit, jotka johdattivat muutaman kuvauskohteen kautta perinteiselle mustamakkara paikalle – Mustaa ei tainnut yksikään vartio ruoaksi valita, grillit vetivät puoleensa.

Torin jälkeen kuvavihje johdatti kohti Siperian pelipaikkaa, matkalla piti löytää esimerkiksi Wivi Lönnin suunnittelema rakennus ja muutama muu yhteiskunnallisesti merkittävä kohde.

Amazing Race Pirkanmaa oli mahtava kokemus, joka tutustutti hyvin erilaisiin kohteisiin Pirkanmaalla.

Pelien jälkeen tehtäväksi annettiin etsiä partiolainen vinkin ”Pohjoismaiden suurin – ei neula” perusteella. Jokainen vartio totesi ensimmäiseksi, että Tampere on pohjoismaiden suurin sisämaa kaupunki! Joten alue jolta partiolainen pitäisi löytää tuntui monesta mahdottoman suurelta. Mutta ainahan partiolainen toisen partiolaisen löytää.


Lyhtyteoksella selvitettiin vartion jääkiekkojoukke kannatukset:
Rinja: Tappara
Vili: Ilves
Saara: Ilves
Tiia: Ilves
Anni: Tappara

Päivä huipentui yllätysohjelmaan: Prison Islandiin!