Porukassa on voimaa! Kannusta Sata-Hämeen Vasamia!

Partiolippukuntamme Sata-Hämeen Vasamat ry on mukana Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestyksessä. Yhteensä 35 000 euron potti jaetaan äänestyksessä mukana olevista seuroista 20:en eniten ääniä saaneen seuran kesken ja jaosta päättävät POK:n asiakasomistajat. Äänestys on ilmaista, mutta tuki seuroille tärkeää! Pirkanmaan Osuuskauppa lähettää asiakasomistajille äänestysohjeet toukokuun puolivälissä sähköpostiin. Kurkkaathan, ettei oma äänestyslinkkisi ole joutunut roskapostiin! Äänestys päättyy 31.5.
Lisätietoa kannustajista löytyy osoitteesta
www.kannustajat.fi.

Kannustajista saamamme tuen käytämme lippukunnan retkipaikan kohentamiseen. Retket ovat partiossa se toiminnan ydinosa, jossa kaikki tärkeät opitut taidot pääsevät käyttöön. Ja lapset ovat niillä aina innokkaasti mukana! Retkipaikkamme sijaitsee Siurossa pienen järven rannalla, jossa meillä on käytössämme laavu. Paikka kaipaisi kuitenkin hieman kohennusta, jotta se olisi mukava ja turvallinen myös pienimmille partiolaisille. Kohennuksetkin tehdään tietysti porukalla talkoillen!

Kiitos Kannustuksesta!
Partiolippukunta
Sata-Hämeen Vasamat ry

https://www.facebook.com/SaVaPartio

https://www.instagram.com/sava.partio/