Etsitkö uutta harrastusta?

Etsitkö lapsellesi/nuorellesi/itsellesi uutta harrastusta? Kiinnostaisiko luonto, retkeily, hyödylliset arjen taidot, ryhmässä toimiminen ja itsensä kehittäminen? Olisiko aikaa ehkä yhtenä iltana viikossa ilman suorittamista tai talkoovuoroja. Tervetuloa partiolaiseksi!

Siuro-Linnavuoren alueella toimiva partiolippukunta Sata-Hämeen Vasamat ottaa uusia jäseniä ikäkausiryhmiin. Meillä pienen (jäseniä noin 85) lippukunnan etuna on pienet ryhmäkoot, minkä myötä lähes kaikki aikuiset ja lapset tuntevat toisensa. Lippukuntamme kolo eli kokoontumispaikka sijaitsee Linnavuoren seurakuntatalolla (Pirkkakoivuntie 4, Nokia), mutta kokoontumisia on myös lähialueille retkeillen. Vaikka kokoonnumme seurakunnan tiloissa, emme ole uskonnollisesti sitoutuneita ja meille ovat kaikki tervetulleita katsomuksesta riippumatta.

Tiesithän, että partion jäsenmaksusta voi myös anoa vapautusta taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein, joten hintakaan ei muodostu esteeksi harrastamiselle!

Ryhmien kokoontumisajat:
Sudenpennut (7-9v.) keskiviikkoisin 17.30-19.00
Seikkailijat (10-12v.) tiistaisin 18.00-19.30
Tarpojat (12-15v.) maanantaisin 18.00-19.30
Perhepartioon on tervetullut alle kouluikäinen lapsi oman aikuisensa kanssa. Perhepartio kokoontuu kerran kuukaudessa, yleensä viikonloppuisin, retkeillen.
Samoajat (15-17v.) ja vaeltajat (18-22v.) eivät kokoonnut viikoittain.

Lisätietoja antavat lippukunnanjohtaja Kaisa Hautakoski (etunimi.sukunimi@partio.fi / p. 0456794883) ja pestijohtaja Janica Häggman (etunimi.sukunimi@gmail.com / p. 0408259010)

Ps. Mukaan mahtuu tietenkin myös uusia aikuisia!