Ilves19: Tarpojat valtamerilaaksossa

Ensimmäiseksi tehtävänä oli uida pelastusliivit päällä järvelle ankkuroituun pelastuslaittaan ja kiivetä sisään. Kun kaikki oli saatu sisään niin järjestäjät soutivat lautalle kumiveneellä ja tarpojat hyppivät kumiveneen kautta takaisin järveen ja uivat rantaan. Pelastautumisesta suoriuduttiin niin nopeasti että lopuksi ehdimme kokeilemaan heittoköyden heittämistä.

Tunnin vapaa uinnin aikana pääsi saunomaan, laskemaan vesiliukumäkeä ja kiipeilemään temppuradalla.

Aamupäivän viimeisenä oli aamupäivän hauskin ohjelma eli SUP lautailu. Kokeiltavana oli isoja ja pieniä lautoja. Kultikset valitsivat pienen laudan, mutta se tuntui liian pieneltä kolmelle tarpojalle ja Jenna keikahtikin laudalta ja haki itselleen oman laudan. Laudalla käytiin lukemassa poijuihin merkityt tehtävät. esim melokaa seisoen, yksi ohjaa, muut silmät kiinni yms.

Iltapäivä vietettiin kuivalla puolella, jossa pääsi kokeilemaan tosi hauskoja zorb palloja, aikaa jokaiselle 5 minuuttia mikä oli riittävä, koska pallo kuumenee helteellä tukalaksi. Toisesta kierroksesta moni haaveili, mutta aikaa ei ollut.

Inkkarikanootit olivat tuttuja, mutta hauskaa niilläkin oli helteisessä iltapäivässä meloa.

Suurkanootit olivat uusi tuttavuus, kanoottiin mahtui kymmenen, luotsi perämiehenä huutamassa ohjeita jotta kanootti saatiin kulkemaan likimain oikeaan suuntaan.

Lopuksi perehdyttiin vedensuodattimen rakentamiseen juomapullosta, kangaspalasta ja luonnon materiaaleista sekä öljykatastrofin pelastustöihin pesuallas mittakaavassa.

Ilta huipentui Ilves iltaan päälavalla.

Seuraava: Ilves19: KITT